Organizari Evenimente

Organizari evenimente

Va asteptam la Hotel Victoria sa organizam impreuna evenimente de neuitat!

Cele doua restaurante, Victoria si Locanda,  pot gazdui evenimente festive si evenimente corporate de mare amploare. Fie ca este vorba despre o nunta, un botez sau o petrecere aniversara, fie ca doriti sa organizati petreceri corporate, cocktail-uri sau evenimente mondene, Hotel Victoria , prin intermediul restaurantelor sale si a terasei cu vedere la mare, reprezinta locatia ideala.  Mai jos regasiti fotografii de la evenimentele organizate de noi.

 

FESTIVALUL PESTELUI

In Aprilie 2015, Restaurantul Victoria a fost gazda si organizator pentru prima editie a "Festivalului Pestelui", expozitie culinara  ce are ca scop educarea culinara a populatiei   sustinand alimentatia sanatoasa bazata pe utilizarea produselor de calitate, proaspete  cu aport nutritiv echilibrat. Am reunit, cu ajutorul domnului Dumitru Burtea , presedintele Euro-Toques Romania, echipaje din toata tara. Cu totii au reusit sa impresioneze atat publicul cat si juriul exigent. Mai jos regsiti o galerie foto si cateva articole de presa relevante.

Multumim Ovidiu Oprea pentru fotografii. 

Vizionare placuta!

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

http://stiri.tvr.ro/festivalul-pestelui-secretele-celor-mai-bune-retete-au-fost-dezvaluite-la-mamaia_59378.html

http://horeca.ro/food-beverage/3831-expozitie-de-arta-culinara-festivalul-pestelui-la-mamaia.html

http://www.reporterntv.ro/stire/festivalul-pestelui-un-paradis-culinar

 

 

 

NUNTA VOASTRA!

 

Sa incepem cu inceputul!

 

Ce avem de facut atunci cand organizam o nunta?? Iata cateva  informatii de folos viitorilor miri:

1. Alcatuiti lista cu invitati

2. Petiti nasii

3. Alegeti tematica nuntii 

4. Veniti la Restaurant Victoria....de acum ne ocupam impreuna!

 

Ce urmeaza?

Alegem 2 date pentru cununia voastra iar apoi mergeti la biserica sa vorbiti cu preotul. Odata stabilita ziua vom concepe meniul impreuna, in functie de preferintele voastre si bugetul de care dispuneti. Stabilim stilul si culoarea centrala a nuntii voastre, de ea depind invitatiile si aranjamentele florale.  Cautam impreuna formatii si DJ potriviti pentru stilul vostru. La fel si fotografi si videografi. Nu uitati de verighete si de actele pentru formalizarea casatoriei la starea civila. E complicat......

Trebuie sa solicitati confirmari din partea invitatilor, sa definitivam lista de invitati si apoi sa cautati vestimentatia potrivita mirilor. Si multe altele....cred ca ar fi mai bine sa bem o cafea impreuna!

 

 Intre timp poti vizita site-ul dedicat www.evenimentevictoria.ro ....sau sa ne suni!

Spor la treaba!

 

 Va asteptam la Hotel Victoria Mamaia sa organizam impreuna evenimente de neuitat!