Prezentare Hotel

Hotel Victoria Mamaia

Hotel Victoria Mamaia va ofera o experienta deosebita de vacanta. Recomandat tuturor celor ce doresc o vara frumoasa pe litoralul romanesc.

Situat in inima statiunii, in imediata vecinatate a Cazinoului, Hotel Victoria * * *, reprezinta alegerea perfecta pentru aceia dintre dumneavoastra care se afla in cautarea unei vacante linistite alaturi de familie si prieteni. 

Amplasat pe faleza statiunii si pozitionat perpendicular pe tarm, Hotel Victoria  se bucura de o pozitie privilegiata care va permite sa admirati atat marea, cat si lacul Siutghiol din cele 322 de camera duble si 8 apartamente.

In cadrul Hotelului Victoria  regasim doua restaurante in care apetitul ia forma celor mai delicioase mancaruri inspirate din bucataria romaneasca si din cea internationala.

Terasa cu vedere la mare reprezinta atractia serilor racoroase de vara. Fie ca servesc cina sau doar savureaza un cocktail bucurandu-se de briza marii, oaspetii au parte de o panorama incantatoare asupra promenadei, a pasarelei pietonale aflata in vecinatatea hotelului si asupra marii.

Hotelul Victoria are una dintre cele mai moderne si generoase plaje private din statiune. Plaja, denumita Azzura Beach, dispune de paza privata si reuneste in cei peste 6000 mp peste 800 de sezlonguri cu umbrela si masuta proprie, baldachine, terenuri de volei, teren de fotbal, cabine de schimb, beach bar si un loc special amenajat pentru animatie. In fiecare zi, Azzura Beach este insufletita de programe de muzica , jocuri, teatru, concursuri si dans, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Pentru micii oaspeti ai hotelului am organizat doua locuri de joaca, unul langa terasa si altul pe plaja, de unde parintii ii pot supraveghea linistiti, iar ei se pot juca in siguranta. Echipa de animatieAbramburici” va readuce povestile copilariei in prezent pe scena teatrului, implicandu-i pe copii in desfasurarea povestii ce va cunoaste un alt final.

Pentru relaxare si destindere, domnii au la dispozitie spatii special amenajate pentru jocuri Darts, tenis de masa, table, carti si billiard, in timp ce doamnele se pot relaxa in spatiul dedicat lecturii sau in centrul de masaj de pe plaja.